приготуйте дивно смачне грузинське блюдо чкмерулі (ჩქმერული). це смажена курка в молочному соусі з великою кількістю часнику і спецій. Батьківщина його-грузія, село шкмер. Тому часто можна зустріти назву шкмерулі. Кажуть, що колись давно, придворний кухар приготував курку в новому соусі з молока і часнику. Але, як це часто буває зі знаменитими стравами, приготували страву, швидше за все, місцеві селяни, з усього, що було вдома. Зараз це дуже популярний спосіб готування курки.

Готувати краще в грузинській глиняній сковорідці кеці. Це давно вже не рідкість, її нескладно купити. Вона добре підходить для печі або духовці, при дотриманні нескладних правил. Обсмажувати курчати можна і в звичайній сковорідці, потім перекласти в кеці і залити підготовленим соусом. Блюдо варто робити пряним-багато часнику, гострого перцю і спецій. Якщо є можливість, приготуйте курчати в соусі на вугіллі. 1>&&1&

приготуйте дивно смачне грузинське блюдо чкмерулі (ჩქმერული). це смажена курка в молочному соусі з великою кількістю часнику і спецій. Батьківщина його-грузія, село шкмер. Тому часто можна зустріти назву шкмерулі. Кажуть, що колись давно, придворний кухар приготував курку в новому соусі з молока і часнику. Але, як це часто буває зі знаменитими стравами, приготували страву, швидше за все, місцеві селяни, з усього, що було вдома. Зараз це дуже популярний спосіб готування курки.

Готувати краще в грузинській глиняній сковорідці кеці. Це давно вже не рідкість, її нескладно купити. Вона добре підходить для печі або духовки, при дотриманні нескладних правил. Обсмажувати курчати можна і в звичайній сковорідці, потім перекласти в кеці і залити підготовленим соусом. Блюдо варто робити пряним-багато часнику, гострого перцю і спецій. Якщо є можливість, приготуйте курчати в соусі на вугіллі.