Новий сезон для студії culinaryon ознаменувався відкриттям нових кулінарних майстер-класів спільно з італійським шеф-кухарем марко якетта. Основа меню італійської кухні в москві-класичні страви la cucina classica. Кожен кулінарний майстер-клас-це справжня подорож по італії! разом з шеф-кухарями гості зможуть приготувати зелений тар-тар з трюфелем, тортелліні з соусом марімано, хрусткі баклажани nikkei, панна-котта з кокосовим молоком і кінзою і багато іншого.
Спеціально для читачів woman.ru команда і шеф-кухар студії culinaryon підготували відеорецепт страви з нових майстер-класів. Подивіться його прямо зараз, щоб надихнутися. А рецепт і спосіб приготування ми описали в нашій статті.
Лосось 47
На чотири порції:
-
Філе лосося-600 г
-
Сік лайма-20 мл
-
Очищений імбир-4 г
-
Хрін васабі-3 г
-
Перець чилі-2 г
-
Лимон-32 г
-
Гарбузове насіння — 16 г
-
Крес салат-4 г
-
Оливкова олія-2 мл
-
Морська сіль-4 г
-
Мелений перець-4 г
-
Помідори черрі в маслі — 100 г
соус сашимі:
-
Соєвий соус-160 мл
-
Рисове вино-160 мл
-
Кукурудзяний крохмаль-8 г
-
Сік лайма-20 мл
-
Очищений імбир-4 г
-
Васабі-3 г
-
Перець чилі-2 г
соус із зеленого горошку:
-
Зелений горошок-240 г
-
Пармезан-45 г
-
Сметана 30% – 130 г
-
Апельсини — 40 г
-
Оливкова олія-40 мл
-
Лимонний сік-130 мл
-
Морська сіль-1 г
-
Мелений перець-1 г
шпинатне масло:
-
Шпинат 8гр
-
Оливкова олія 24мл
Етапи приготування
крок 1
Замаринувати лосось: сіль, перець і оливкова олія. Вакуумувати і покласти варитися в су-вид на 47 градусів на 15-20 хвилин.
крок 2
Приготувати соус сашимі. З’єднати всі інгредієнти для соусу в сотейнику: соєвий соус, рисове вино, кукурудзяний крохмаль, сік лайма, очищений імбир, васабі і перець чилі. Довести до кипіння, зменшити вогонь і залишити ще на дві хвилини. Зняти з вогню, залишити на 10 хвилин і процідити через сито.
крок 3
Приготувати шпинатне масло. Шпинат покласти в киплячу воду на 40 секунд. Дістати і з’єднати з оливковою олією і пробити в блендері протягом 3 хвилин. Потім відкинути на сито. Використовувати тільки масло.
крок 4
Приготувати соус з зеленого горошку. Зелений горошок відварити. Покласти всі інгредієнти (зелений горошок, пармезан, сметану, апельсини, оливкову олію, лимонний сік, морську сіль і мелений перець) в блендер і пробити до однорідної консистенції
крок 5
Обсмажити лосось на сковороді. Викласти на тарілку. Зверху на лосось викласти пюре з зеленого горошку, а поруч полити соусом сашимі. Прикрасити гарбузовим насінням, кунжутів, томатами черрі, крес-салатом і шпинатним маслом.