Варення з гарбуза з апельсином-рецепти

варення з гарбуза з апельсином і лимонною кислотою .

Інгредієнти: 1кг гарбуза, 1 великий апельсин, 800г цукру, 4г лимонної кислоти.

Приготування: помийте гарбуз, очистіть її від шкірки, насіння, наріжте м’якоть шматочками, пересипте їх цукром, щоб гарбуз дала сік. Апельсин наріжте часточками, злегка відваріть. Гарбуз доведіть до кипіння у власному соку, додайте апельсин, лимонну кислоту і охолодіть. Варіть в 3-4 прийоми.

варення з гарбуза з апельсином .

Інгредієнти: 1кг гарбуза, 1 великий апельсин, 1кг цукру.

Приготування: очистіть гарбуз і наріжте гарбуз шматочками. Апельсин помийте, очистіть від насіння, прокрутіть через м’ясорубку або подрібніть блендером. На дно широкої емальованого посуду викладіть тонким злам гарбуз, посипте її цукром, зверху викладіть апельсинове пюре. Чергуйте шари, поки інгредієнти не закінчаться. До верху каструлі залиште кілька сантиметрів. Заготівлю залиште на 12 хвилин в темному місці. Додайте до гарбузі з апельсином склянку води, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть півгодини.

.

Інгредієнти: 1кг гарбуза, 1 великий апельсин, 800г цукру.

Приготування: очистіть гарбуз і апельсин від шкірки і насіння, наріжте їх на шматочки, засипте цукром і залиште на ніч, щоб виділився сік. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, варіть півгодини, знімаючи пінку. Приберіть варення з вогню, остудіть протягом декількох годин, знову доведіть до кипіння і варіть до готовності.