Фарш рідко поєднують з грибами, але якщо взяти їх в пропорції 1 до 1, то можна всього за 10 хвилин приготувати універсальне блюдо, яке легко замінить одночасно і гаряче, і нарізки до сніданку. Готувати майже нічого не доведеться: розподілимо гриби на фарші, згорнемо рулетом і швидко обсмажити.

продукти

(даються в розрахунку на вечерю для трьох):

  • 500 грамів фаршу
  • 500 грамів печериць
  • 1 яйце
  • 2 зубчики часнику
  • панірувальні сухарі
  • петрушка
  • сіль, перець
  • оливкова олія.

Як приготувати рулет

Подрібнюємо гриби і відразу ставимо смажитися на вогні трохи вище середнього. Слідом шаткуємо на ту ж сковороду петрушку і смажимо постійно помішуючи, гриби не повинні пригоріти. Як тільки вони придбають приємний золотистий колір, знімаємо в окрему миску.

Тепер змішуємо фарш з яйцем, сіллю і панірувальними сухарями. Ці добавки зроблять фарш більш щільним, що буде потрібно нам на наступному етапі.

Розстеляємо на робочій поверхні пергаментний папір. Викладаємо фарш, на нього кладемо порцію грибів.

І звертаємо рулет.

Обвалюємо кожен рулетик в панірувальних сухарях і обсмажуємо в заздалегідь розігрітій олії.

Приємного апетиту!