Фарш рідко поєднують з грибами, але якщо взяти їх в пропорції 1 до 1, то можна всього за 10 хвилин приготувати універсальне блюдо, яке легко замінить одночасно і гаряче, і нарізки до сніданку. Готувати майже нічого не доведеться: розподілимо гриби на фарші, згорнемо рулетом і швидко обсмажити.
продукти
(даються в розрахунку на вечерю для трьох):
- 500 грамів фаршу
- 500 грамів печериць
- 1 яйце
- 2 зубчики часнику
- панірувальні сухарі
- петрушка
- сіль, перець
- оливкова олія.
Як приготувати рулет
Подрібнюємо гриби і відразу ставимо смажитися на вогні трохи вище середнього. Слідом шаткуємо на ту ж сковороду петрушку і смажимо постійно помішуючи, гриби не повинні пригоріти. Як тільки вони придбають приємний золотистий колір, знімаємо в окрему миску.
Тепер змішуємо фарш з яйцем, сіллю і панірувальними сухарями. Ці добавки зроблять фарш більш щільним, що буде потрібно нам на наступному етапі.
Розстеляємо на робочій поверхні пергаментний папір. Викладаємо фарш, на нього кладемо порцію грибів.
І звертаємо рулет.
Обвалюємо кожен рулетик в панірувальних сухарях і обсмажуємо в заздалегідь розігрітій олії.
Приємного апетиту!