Готувати і є одне задоволення!

продукти

  • борошно (консистенція тесту повинна бути як на оладки)
  • 200 гр сметани
  • 1-2 яйця
  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 б. Згущеного молока
  • 2-3 ст. Л. Рослинного масла
  • сіль, ванілін,
  • 0,5 ч. Л. Соди (гасимо оцтом)
  • волоські горіхи-жменю
  • груші

Як приготувати грушевий пиріг

Збиваємо яйця з цукром.

Потім додаємо інші інгредієнти і перемішуємо.

Виливаємо тісто в форму, змащену маслом і присипаною борошном.

Укладаємо зверху очищені і порізані часточками груші і волоські горіхи.

Випікаємо при 180 с до готовності.

Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою.

Приємного апетиту!