Готувати і є одне задоволення!
продукти
- борошно (консистенція тесту повинна бути як на оладки)
- 200 гр сметани
- 1-2 яйця
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 б. Згущеного молока
- 2-3 ст. Л. Рослинного масла
- сіль, ванілін,
- 0,5 ч. Л. Соди (гасимо оцтом)
- волоські горіхи-жменю
- груші
Як приготувати грушевий пиріг
Збиваємо яйця з цукром.
Потім додаємо інші інгредієнти і перемішуємо.
Виливаємо тісто в форму, змащену маслом і присипаною борошном.
Укладаємо зверху очищені і порізані часточками груші і волоські горіхи.
Випікаємо при 180 с до готовності.
Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Приємного апетиту!