У цьому рецепті немає яєць, немає розпушувача, тобто печиво не збільшується в об’ємі при випічці. Розсипчастість йому надають крохмаль і цукрова пудра.

Розмішуємо, розтираючи, масло вершкове (маргарин), масло рослинне, сіль, цукрову пудру, ванільний цукор. Ввести, продовжуючи вимішувати, просіяний крохмаль (не знайшла картопляний, взяла кукурудзяний). Поступово, порціями, ввести просіяне борошно, поки тісто не стане однорідним і пластичним.

Далі можна поставити тісто на деякий час в холодильник, можна відразу робити печиво. Ділимо тісто на дві частини. З кожної розгортаємо ковбаску діаметром сантиметра три. Нарізаємо на часточки товщиною сантиметра два. Укладаємо на деко (я застилаю силіконовим килимком) плазом. Ставить деко в нагріту до 160 с духовку. У мене пеклися 30 хвилин. Може знадобитися менше часу, все залежить від конкретної духовки. Печиво залишиться майже такого ж кольору, тільки злегка придбає колір топленого молока. Але знизу підрум’яниться.,

Знімаємо дуже акуратно-крихке! за бажанням, коли охолоне, можна посипати просіяного цукровою пудрою.