Печериці вимити, обережно видалити ніжки. Ніжки дрібно порізати. Цибуля ріпчаста дрібно порізати. Часник дрібно порубати.

На рослинній олії до м’якості потомити цибулю, потім туди додати нарізані ніжки печериць. Хвилин 5, помішуючи, потомить. Додати фарш і дрібно порубаний часник. Помішуючи, випарувати рідину, яку дасть фарш. Підсушити його. Посолити, поперчити, додати панірувальні сухарі, суміш трав, половину тертого твердого сиру і сирний сир. Вимішати.

Капелюшки печериць змастити із зовнішнього боку розтопленим вершковим маслом. Укласти в форму (деко), наповнити фаршем і посипати зверху тертим сиром.

Поставити в нагріту до 200 с духовку хвилин на 20. На жаль, мене відволікли. І я трохи перетримала. Печерицям нічого, а ось сир схопився в скоринку. Наступного разу посипати сиром буду ближче до кінця запікання.